25.novembar na Federalnoj televiziji

Danas za FTV „nije“ Dan državnosti BiH, već dan komunizma i partizanskih filmova

ponedjeljak, 25 Novembar 2013 u 01:06 sati

20131122192856 70 god zavnobihaFederalna televizija svake godine za 25. novembar, za Dan državnosti BiH, upriliči cjelodnevni specijalni program. Tako će biti i ove godine, odnosno danas će FTV cijeli dan pričati o 25.novembru i ZAVNOBIH-u. Uzimajući u obzir programsku šemu za današnj dan očito je da će FTV , kao i svake godine, i ove godine, umjesto obilježavanja Dana državnosti, obilježiti dan komunizma i partizanskih filmova. Komunistički urednički mozgovi na Federalnoj televiziji ne dopuštaju da se za Dan državnosti priča o bilo čemu drugom osim o toj „ velikoj i nadljudskoj" ulozi komunista u stvaranju Bosne i Hercegovine. Za heroje odbrane BiH od srpsko – hrvatske agresije nema mjesta u programskoj šemi FTV-a. Umjesto dokumentarnih emisja i igranih filmova o herojima Armije Republike Bosne i Hercegovine, cijeli dan ćemo gledati Savu Kovačevića i ostale srpske heroje obučene u partizanske odore.

Dakle, danas ćemo gledati tri partizanska filma, jedan dokumentarni film o partizanskoj odbrani Sutjeske, dva dokumentarna filma o komunizmu, odnosno o Titi i Džemalu Bijediću. Preračunato u sahate i minute, partizanski igrani filmovi i komunistički dokumentarci uzet će cijelih sedam sati programske šeme. Na kraju ćemo svi urlati uraaaa!


 

buy zithromax without prescriptionbuy lisinopril hydrochlorothiazide onlinewhere to buy aciclovir tabletsbuy ventolin inhaler online usacan i buy synthroid online

Facebook stranica

Kontakti

Redakcija
redakcija@saff.ba
tel/fax:+387 32 734901
+387 62 558128
+387 62 287412

Marketing
marketing@saff.ba

Donja Mahala bb 71300 Visoko
Bosnia and Herzegovina

Pretplata
pretplata@saff.ba

SAFF PretplatniciPrijava